2 oktober 2011

Tavelpotpurri




Här är några av de målningar som jag gjort. Jag har förstått att ett litet potpurri kan vara spännande för er att kika på. Snart kommer jag att lägga ut den målning jag nu jobbar på, så får ni följa processen :)

11 kommentarer:

  1. Gå in här så hittar du NINJAS bloggar!
    http://www.blogger.com/profile/01271771144849233788

    SvaraRadera
  2. Hej! Nu är jag här. Nu kan du bara klicka på länken så hittar du mig :)
    Din mamma tipsade mig om dig. Välkommen!

    SvaraRadera
  3. Jag är också medryttare. Det fungerar bäst just nu. Hade egen häst 1999-2007....

    SvaraRadera
  4. Att hon går orent och blir halt emellanåt låter inte bra. Då kan man inte kräva något alls egentligen....hästar ljuger inte, om de beter sig är det något som är fel någonstans.
    Det kan vara utrustningen som inte passar, eller en låsning i rygg eller bäcken. Som medryttare har man begränsade möjligheter....
    Titta efter att sadeln ligger bra...sedan kan du se hur hästen vill stå när den vilar. Har den bägge bakbenen parallellt eller står den med något ben framför det andra? Känn över ryggen med fingrarna, reagerar den någonstans?
    Att skritta ut mycket på lång tygel hjälper även en häst med problem....
    Jag kan inte ge dig så mycket tips eftersom jag inte har sett hästen....
    Hoppas att det löser sig, och vad säger ägaren?

    SvaraRadera
  5. Att rida barbacka är nyttigt emellanåt...då känner man tydligt om hästen puttar över en åt något håll eller om bakdelen hamnar på fel ställe...
    Vad bra att hästen är genomgången. Om hästen står med alla fyra benen i backen så är det ingen snett bäcken eller kors i alla fall. Det kan vara muskulärt också. Om så är fallet kan träning hjälpa :)

    SvaraRadera
  6. Var inne hos din mamma och fick se dina teckningar ... vilken talang du är! Fortsätt underhålla den :-D
    Gomorron

    SvaraRadera
  7. härliga tavlor viktoria. man blir så glad av dom, jag är så stolt över min tavla jag har. ha det fint vännen kramar biggan

    SvaraRadera
  8. Jättefina tavlor, tänk om man kunde åstakomma det.Lycka till i fortsättningen,
    Kramen på dig♥

    SvaraRadera
  9. Tack så mycket för alla fina komplimanger! Min tanke är att bloggen ska puscha mig lite extra att måla och öva vidare. kram!

    SvaraRadera
  10. Hej! Jag skriver mest för att jag ska komma ihåg vad jag håller på med, ibland kommer man ju på något som fungerar. Men det är ju kul om jag inspirerar någon annan oxå :)

    SvaraRadera