27 oktober 2011

Den färdiga målningen


Så här blev målningen; mer kontraster och ett par fjärilar till. Jag bestämde att ögonen skulle vara utan pupiller då jag liksom ni anser att det ger något speciellt till hennes blick. Nu har jag bara signaturen och inramningen att göra, Och ramen är ju iofs en viktig del av konstverket så då får det komma en ny bild. Anlednignen till att bilderna tyvärr inte blev upplagda igår var att datorn tyvärr inte hittade servern :(

10 kommentarer:

  1. Å´så härliga färger! Den blev varm...Kram!

    SvaraRadera
  2. Hennes blick ser verkligen vild ut.

    Gilla

    SvaraRadera
  3. Vad fin tavlan blev Jag tycker hon ser både varm och vild ut. Kram!

    SvaraRadera
  4. Hon ser ut att drömma sig bort, utan pupiller :) Om du gett henne pupiller så hade hon nog sett lite hård ut och mer vanlig. Den tavlan kommer värma upp vilket rum som helst med sina varma färger och om man sitter och tittar på henne så lär man nog själv börja och drömma sig bort. Måla gärna ett fint höst träd också i sprakande färger :) En gammal ek tex.

    SvaraRadera
  5. Vad fint....jag gillar fjärilen uppe till höger den ger spänning åt bilden.

    SvaraRadera
  6. Håret och ögonen går i färg med varandra,och gör att hon ser lite wild and crazy ut..*ler*..jag gillar också färgerna.Fjärilen ser man inte först, sen dyker den upp och man blir glatt överraskad..
    Kram Mita

    SvaraRadera
  7. Idag är det din dag, 9 november...Grattis gumman! kram

    SvaraRadera
  8. Grattis på din dag,tavlan är väldigt vacker,med de målningarna kommer du långt,färgerna älskar jag,som går lite i höstens färger.Jag tycker att hon ser både lite sexi,wild and crazy ut,med adra ord underbar,den kan jag hänga var som helst....mkt.varma färger.

    SvaraRadera
  9. Snyggt. Avundas de som har talangen att måla. Kram

    SvaraRadera